Artek_Bartek
Tam zdaje sie było podane tak samo tj.bez wyjaśnienia z czego wynikają ograniczenia...
Dla mnie temat...niekonstytucyjny ;-)
Artek_Bartek
A z czego wynikają te ograniczenia?
maniu , z całym szacunkiem , ale nie zgadam sie z Tobą w tym względzie, najwiecej bezrobotnych jest w przedziale wiekowym 50+.
mania
Porady są dla młodych do 26 roku życia oraz dla seniorów powyzej 65.
Wśród nich jest najwięcej bezrobotnych
pomidor
Napiszę pomału, bo masz kłopot z
czytaniem
pogrubię co napisał Hammer
Nadal nie wiem o co jest zadyma, czy o to żeby tych porad nie było?
O to czemu ustawa ograniczyła do tych grup zamiast dać wszystkim. Pewnie i tak kolejek nie ma. Jak kogoś stać to i tak zaplaci za lepszego prawnika. A jak nie stać to zostanie na lodzie.
mania
Napisz rządu, by zmienił ustawę. PISda za darmo każdemu
Sergiusz Muszyński
11 stycznia 2016 r. zostało dokonane oficjalne otwarcie nowego biura #PiS w Konstancinie-Jeziornie. W biurze pełnię swój dyżur w każdy poniedziałek w godz. 17-19. Informacje o ewentualnym zmianie terminu bądź odwołaniu dyżuru można znaleźć każdorazowo na mojej stronie internetowej www.sergiuszmuszynski.pl. Wraz ze mną dyżur pełni Martin Świegodziński, reprezentant Forum Młodych PiS.
Oprócz mnie w biurze będzie pełnił dyżur Pan Wojciech Kirejczyk, dyrektor Biura Senatorskiego Konstantego Radziwiłła (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 16-18). W biurze będzie również dyżurował prawnik, który będzie udzielał bezpłatnych porad prawnych (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 18:00-20:00).
a najlepsze bylo to, ze jako urząd nie moglem o ten dokument wystąpić. Ale jako obywatel żaden problem.
Tomasz Zymer
mania
Napisz rządu, by zmienił ustawę. PISda za darmo każdemu
Sergiusz Muszyński
11 stycznia 2016 r. zostało dokonane oficjalne otwarcie nowego biura #PiS w Konstancinie-Jeziornie. W biurze pełnię swój dyżur w każdy poniedziałek w godz. 17-19. Informacje o ewentualnym zmianie terminu bądź odwołaniu dyżuru można znaleźć każdorazowo na mojej stronie internetowej www.sergiuszmuszynski.pl. Wraz ze mną dyżur pełni Martin Świegodziński, reprezentant Forum Młodych PiS.
Oprócz mnie w biurze będzie pełnił dyżur Pan Wojciech Kirejczyk, dyrektor Biura Senatorskiego Konstantego Radziwiłła (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 16-18). W biurze będzie również dyżurował prawnik, który będzie udzielał bezpłatnych porad prawnych (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 18:00-20:00).