Wiem, że to meble tworzone na zamówienie - czy ktoś z Was zamawiał sobie może półki albo bibliotekę u nich? Będę wdzięczna za opinie lub inne prpozycje miejsc w których można zakupić wytrzymałe półki albo ładne biblioteki.
Chciałabym mieć w końcu w swoim domu ładną biblioteczkę. Całe życie moje książki są wszędzie utykane. Chcicałabyms tworzyć dla nich w końcu specjalne miejsce
To musi być ładny mebel, ale właśnie i wytrzymały - żeby mi się po jakimś czasie półki nie powyginały pod ciężarem ;)
W tej swojej domowej czytelni chcę mieć też biurko, które obiecali "wpasować" mi w regał!
Rewelacja
Powstanie biblioteczka z jedną szerszą półką na blat
Będzie oryginalnie i piękniee
I już z tego pokoju wychodzić nie będę wcale 
Ale mnie nie interesuje tandeta, ani półki-deski
Chce miec ładną biblioteczkę. Mebel będacy częścią wnętrza - super miejsce dla swojego księgozbioru. Przestańcie więc pisać o Ikei i przycinanej płycie zamontowanej do ściany na śrubki. Nie interesują mnie rozwiązania dobre do akademika. Chciałabym mieć elegancką biblioteczkę domowąąąą
Jesli znacie jakiegoś wykonawcę eleganckich regałów na książki to dajcie znać ;) Narazie napisałam do tego Cellaio i zobaczę - narazie jestem zadowolona, bo okazało się że w tym samym klimacie mogę mieć też biureczko. dzięki temu będzie spójnie wyglądające wnętrze, wyglądające i będące przemyślanym, a nie powsadzane najtańsze regaliki z Ikei czy półki przykręcone śrubkami do ściany :/
) Dajcie spokój 

Bartek
Dobrze, Anko, wszyscy już zauważyli nazwę lokalnego producenta mebli na zamówienie.

Jestem do nich przywiązana :/
Stąd chęć stworzenia dla nich jakiegoś specjalnego miejsca
Mebli z Ikei i desek z Leroy nie uważam za nic oryginalnego ale z tego co widzę to uchodzi tu za niezłe dziwactwo :/
Wszyscy mają chyba wszystko z Ikei :/ Co za inwencja i pomysłowość
Szukam więc sobie dalej. I znalazłam np coś takiego co też mi sie całkiem podoba [www.dller.pl] ale potrzeba mi większej ilości półek :/
Anka
Witam sąsiadów. Zdecydowałam się na mały remont i przemeblowanie - głównie ze względu na ogromną ilość książek jaką mam w domu :/ Chciałabym stworzyć dla nich jakieś fajne miejsce - stojącą bibliotekę albo wiszące, jakieś wytrzymałe półki. Szukam w sklepach meblowych, ale wszędzie wytrzymałość wiszących półek to kilka, kilkanaście kg :/ Łażąc po internecie trafiłam natomiast na taką firmę Cellaio - produkującą podobno meble dla moliWiem, że to meble tworzone na zamówienie - czy ktoś z Was zamawiał sobie może półki albo bibliotekę u nich? Będę wdzięczna za opinie lub inne prpozycje miejsc w których można zakupić wytrzymałe półki albo ładne biblioteki.
<