Michał
Widząc co się wczoraj działo na trasie do Wilanowa muszę przyznać, że póki nie zostaną wyregulowane światła na Vogla nie mamy co liczyć na bezproblemowy przejazd do Warszawy.
Bartek
O przepraszam. Nie ma korków przez cały Klarysew, aż do Powsina. Dzisiaj stała dwupasmówka od Powsina do Wilanowa. Więc może jednak światła wpłyną nieco na upłynnienie tego ruchu.
Bartek
Tym bardziej, że teraz na rondach jest partyzantka i nikt zdaje się nie zwracać uwagi na to, jakie to skrzyżowanie.
Hammer
Oj tak. Nawet moja żona któregoś razu była zdziwiona moim pytaniem czemu nie przepuściła samochodu na rondzie. Odpowiedzią było: ale jakie rondo i jaki samochódbo nic nie widziałam
Marcin
ale w jaki sposób światła w Konstancinie upłynnią ruch w Wilanowie?
Bartek
Marcin
ale w jaki sposób światła w Konstancinie upłynnią ruch w Wilanowie?
Mniej zmasowany, segmentowany ruch u nas może łatwiej spływać ze skrzyżowań tam - po prostu będzie rozbity na mniejsze fale.
Pilzner
Sygnał ostrzegawczy włączony jest póki co tylko na jednym z trzech skrzyżowań z sygnalizacją.
Pilzner
Dzisiaj rano zastałem działającą sygnalizację na skrzyżowaniu z ul. Borową (program trójbarwny, czyli czerwone, żółte i zielone w odpowiednich cyklach). Ruch jest już kierowany, zlikwidowano bariery i tymczasowe oznakowanie.