Jak informuje ZTM, w dniu 31 października (podobnie jak 29 i 30 października oraz 1 listopada) obowiązuje świąteczny rozkład jazdy autobusów. Dwadzieścia linii na terenie aglomeracji (w tym m.in. "nasza" linia 710) zostanie zasilona dodatkowym taborem w godzinach szczytowych.
wiadomość przysłana przez Wydz Dróg Gminnych
No niestety, zajrzałam do str ztm i wygląda na to że obie eLki będą jeździły tak jak w soboty i święta, czyli co 3 godz . Nie wiem czy mozliwa jest jeszcze zmiana - napiszę do wydz. Dróg - może coś się uda ugrać
Wybrali tańszego przewoźnika i kiszka mobilis gdyby był to by i bilety były normalne i można by było w ZTM zasięgnąć info . A i tak nie wiem czy nie warto do nich zadzwonić
O biletach było tysiąc razy. W L-kach honorowane są bilety ZTM wyłącznie 3-dniowe, warszawskie karty miejskie i karty seniora. Natomiast bilety jednorazowe kupuje się u kierowcy i kosztują, o ile pamiętam, 3,60 zł, czyli tyle samo, co normalny bilet jednorazowy ZTM na jedną strefę.
Jeśli dobrze pamiętam to na 1 listopada odcinek drogi ( z góry) z Słomczyna na cmentarz w Cieciszewie jest drogą jednokierunkowa. Jak przejedzie wtedy L 16 ?
nic się nie zmieniło. Jedyna zmiana, to to że Europa Express w dniach od soboty do wtorku dał na L-15 i L-16 nie małe busy, a Ambasadora jeżdżącego normalnie na 742
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-10-31 19:00 przez Mario.