babet
A jak to się ma,tz zwiększenia strażników miejskich do serii włamań na terenie Konstancina-Jeziorny i np. dzisiejsze włamania do kiosków ruchu na Królewskiej Górze i drugim kiosku prawdopodobnie w okolicach. Mieszkam w pobliżu siedziby tej formacji i tych panów SM nie widuję i nawet nie spotykam ich teraz nawet na targu , co jeszcze dwa lata temu było regułą .To co oni robią ?
Dodrze ,że jest taki Klaudiusz co posiadł wszystkie rozumy tego Świata i wszystko ogarnia swoim intelektem.
Klaudiusz
A jak się ma "mać"? Włamania i kradzieże są domeną policji, kompetencje SM są opisane w odpowiedniej ustawie, przepisach uzupełniających i uchwale gminnej. Ale tego babet nie wie bo skąd? Trzeba przecież przeczytać, zapoznać się i jeszcze zrozumieć...
jacekkk
(...) Jeśli nam Straż Miejska jest tylko potrzebna do obstawiania imprez masowych w mieście i składania kwiatów pod pomnikami to ja jestem na nie.
mania
Więcej życzliwości, mniej złości i plucia z każdej strony. To naprawdę poprawia nastrój. .[/color]
mania
Dziwne, że człowiek, który tak nie lubi dzieci został nauczycielem.[/color]
mania
Cieszę się, że w ten sposób mogłam dowartościować b.radnego Zymera, bo teraz niestety nie ma kto - kiedyś dowartościowywała gazeta drukując felietony, teraz gazety nie ma, więc pozostało forum. Każdy sposób by zaistnieć, zwrócić uwagę na siebie bywa dobry.[/color]
mania
Nie raz musiałam złazić z roweru by przejść bezpiecznie obok zajętej pogaduchami rodzinki, a złażenia z roweru nie lubią moje bolące gnaty, więc się sobie nie dziwię, że mi się czasem "wymsknęło". [/color]
Tomasz Zymer
mania
Nie raz musiałam złazić z roweru by przejść bezpiecznie obok zajętej pogaduchami rodzinki, a złażenia z roweru nie lubią moje bolące gnaty, więc się sobie nie dziwię, że mi się czasem "wymsknęło". [/color]
.....?
to może trzeba zadać pytanie, czy SM jeszcze u nas istnieje? Co Maniu Burmistrz na to?
tylko czy ten komendant na prawdę istnieje, bo jakoś SM nie widać
Artek_Bartek
to może trzeba zadać pytanie, czy SM jeszcze u nas istnieje? Co Maniu Burmistrz na to?
tylko czy ten komendant na prawdę istnieje, bo jakoś SM nie widać
...