Może i co kto jemu zrobi ? Ta uchwała i tak będzie uchylona ,jak i ona uchyliła tą poprzednią /przypomnę z 2008 roku-czyli 6 lat temu i co zawsze można / .Bo oto chodzi ,aby nikt nie wiedział o co chodzi ,a już najmniej ciemny lud" czyli tz.wyborcy,a radni mieli coś ciągle do uchwalania .
Co to dokładnie oznacza ? Bo dla mnie to dość niejasno brzmi. Podejmie próbę ! A ta próba może być udana lub nie ? Czy w ten sposób burmistrz może postepować wobec każdej uchwały, z ktorą mu nie po drodze ?
Hammer
Podejrzewam, ze inwestor sprawdził ile potrzeba mu terenu poza strefa A..
jeżeli jest potrzebna strefa buforowa poza strefa A to nawet jej wytyczenie wyklucza deweloperkę.
babet
Ta uchwała i tak będzie uchylona ,jak i ona uchyliła tą poprzednią /przypomnę z 2008 roku-czyli 6 lat temu.
Sprostowanie tej informacji zamieściłem na moim blogu: [tomaszzymer.blogspot.com]
Tomasz Zymer
I kto to śledzi ,kto czyta z mieszkańców uchwały na temat przyszłości Konstancina ,a tym badziej jakieś sprostowania ,większość mieszkańców nie ma zielonego pojęcia co chcą zrobić jaśnie nami rządzący .Ludzie co cztery lata nabierają się i z naiwnością dziecka oddają głos na swoich przedstawicieli a po wyborach na ten przykład pewna pani radna z Grapy co w poprzednich wyborach startowała z PiS teraz reprezentuje PO i co -nawet mania nie krytykuje tej pani za brak kompetencji ,co ciągle radnej zarzucała do chwili ,kiedy radna się nie nawróciła ,
babet
Ta uchwała i tak będzie uchylona ,jak i ona uchyliła tą poprzednią /przypomnę z 2008 roku-czyli 6 lat temu.
Sprostowanie tej informacji zamieściłem na moim blogu: [tomaszzymer.blogspot.com]
babet
Ludzie co cztery lata nabierają się i z naiwnością dziecka oddają głos na swoich przedstawicieli a po wyborach na ten przykład pewna pani radna z Grapy co w poprzednich wyborach startowała z PiS teraz reprezentuje PO i co -nawet mania nie krytykuje tej pani za brak kompetencji ,co ciągle radnej zarzucała do chwili ,kiedy radna się nie nawróciła ,
to znaczy ,ze jam mam lepszą pomięć ,ale maniu zawsze możesz pogrzebać w starych archiwach Konstancin.com ,a najlepiej w okresie kiedy burmistrzem był pan Skowroński .
pamiętam, żebym kiedykolwiek pisała