robert
(...) ....
Praca z wyborcami - dłuuugi temat ale może wśród nich spotkamy gwiazdkę, która roświetli to zbłąkane miasto i gminę światłem lepszego jutra.....(...)
Artek_Bartek
Tu widać chyba już wszystko [wybory2014.pkw.gov.pl] tj. Kto i przez kogo popierany podda się weryfikacji wyborczej...
zoli
Artek_Bartek
Tu widać chyba już wszystko [wybory2014.pkw.gov.pl] tj. Kto i przez kogo popierany podda się weryfikacji wyborczej...
Widać wszystko poza granicami okręgów, albo nie zauważyłam.
Warto wcześniej wiedzieć, do jakiego okręgu się należy i wśród których kandydatów można wybierać.
Podaję linka do Uchwały RM na temat tych granic:
[bip.konstancinjeziorna.pl]
robert
albo pracuje - nie tylko zawodowo - również społecznie ... itd, itp. Zastosuj popularną analizę czynnikową, np. analizę głównych składowych (z ang. Principal Component Analysis, PCA) i zobaczysz temet zupełnie inaczej i Twoje wnioski będą zupełnie inne
zoli
Chodziło mi o tabelę "Okręgi wyborcze" w linku podanym przez Artka_Bartka. W tabeli tej, rubryka "granice" była niestety nie wypełniona. Już uzupełniono i jest wszystko jasne. Nie trzeba sięgać do innych źródeł (BIP, wątek "Komunikaty urzędowe"), bo wszystko jest faktycznie tu:
[wybory2014.pkw.gov.pl]
Tomasz Zymer
Wielka szkoda, że Zoli nie kandyduje z któregoś z jeziorniańskich okręgów.
Pamietam, że kiedyś ta pierwsza firma chciała sie u nas w kraju reklamować hasłem "żarówki OSRAM w każdym kolorze" ;)
Osram Tungsram i wszystko nagle jasne.
zoli
Chodziło mi o tabelę "Okręgi wyborcze" w linku podanym przez Artka_Bartka. W tabeli tej, rubryka "granice" była niestety nie wypełniona. Już uzupełniono i jest wszystko jasne. Nie trzeba sięgać do innych źródeł (BIP, wątek "Komunikaty urzędowe"), bo wszystko jest faktycznie tu:
[wybory2014.pkw.gov.pl]
Artek_Bartek
Może dojdzie do jakijeś merytorycznej debaty w realu...okręg po okręgu...kandydat na burmistrza po kandydacie...
Artek_Bartek
Moją? Maniu..jak chcesz to fotkę Ci wyślę bo ulotki nie produkuje bo nie ma po co...brak mnie wsród 134 kandydatów na rajców ...i będę trzymał kciuki by cały ten tandem burmistrza i nowej Rady....współdziałał dobrze...i za to