Jako przeciwnik tego referendum wziąłem w nm udział oddajac głos nieważny gdyż samo referendum w mojej ocenie bylo jedynie bezsensownym POPiSowym sondazem a nie rzeczywistym stanowieniem lokalesów o czymkolwiek istotnym dla nich...
M
W referendum jeżeli się bierze udział to zwykle ida jego zwolennicy (nieważne czy glosuja na tak czy nie). Przeciwnicy nie idą liczac na unieważnienie.
Bartek
Nie 97%, tylko 97% z 29%, czyli, czyli jakieś 28%.
Zupełnie jak z tymi, co wybrali obecną władzę - ale oni przekroczyli próg.
Cała "prawda "całą dobę ,w domysle TVN i wszystko jasne
mania
- Powstała nowa policja polityczna, ale ukierunkowana na samorząd. Do tej pory RIO badały wydatki samorządu pod względem prawnym. Teraz będą również badać pod względem celowości. Tak naprawdę można zakwestionować wszystko, każdy jeden zakup, każdą jedną inwestycję.
więcej tu: [www.tvn24.pl]
anina
Cała "prawda "całą dobę ,w domysle TVN i wszystko jasne
mania
- Powstała nowa policja polityczna, ale ukierunkowana na samorząd. Do tej pory RIO badały wydatki samorządu pod względem prawnym. Teraz będą również badać pod względem celowości. Tak naprawdę można zakwestionować wszystko, każdy jeden zakup, każdą jedną inwestycję.
więcej tu: [www.tvn24.pl]
Hammer
No nie daj Boże takie RIO zablokowaloby baseny termalne dofinansowane z UE, ktore maja az tak gorącą wodę ze trzeba ja gazem grzać. Inwestycja PO gdzieś na Mazurach.
A może cofnelaby wyplate delegacji na partyjny marsz - kilku samorzadowcow z PO sobie wyplacilo po te kilkanaście złotych.
Jak widzimy po naszym grajdolku samorządowcy nie są jaśnie oświeconymi nieomylnymi. Moze zablokowaloby bezsensowny remont Bielawskiej?