Bedę kandydował ,co nie znaczy ,że wygram.
MiXiorek
"Kazimierz Jańczuk: Będę kandydował na burmistrza Konstancina-Jeziorny w najbliższych wyborach"
Mixiorek
Obydwaj Panowie mają duże ego, a nawet wielkie. Szkoda, że brakuje pokory i skromności (a to ponoć szlachetne cechy). Jeden ma chociaż duże doświadczenie z urzędami i za sobą pracę w instytucjach na różnych stanowiskach. Drugi ma zerowe doświadczenie i nadal go nie zdobywa ale ma za to solidne, polityczne plecy. Z dwojga wolę ciężką pracę a nie polityczne hucpy z odczytywaniem listu od ministra na Dożynkach. Niech sobie w domu do snu czyta.
Z tą ciężką praca czasami jest różnie , nie każde złoto co się świeci pozorantów aż nadto ,takie mam zdanie o panu z doświadczeniem.
Mixiorek
Obydwaj Panowie mają duże ego, a nawet wielkie. Szkoda, że brakuje pokory i skromności (a to ponoć szlachetne cechy). Jeden ma chociaż duże doświadczenie z urzędami i za sobą pracę w instytucjach na różnych stanowiskach. Drugi ma zerowe doświadczenie i nadal go nie zdobywa ale ma za to solidne, polityczne plecy. Z dwojga wolę ciężką pracę a nie polityczne hucpy z odczytywaniem listu od ministra na Dożynkach. Niech sobie w domu do snu czyta.
anina
Warto wiedzieć jakie pan Burmistrz ma podejście do ekologii ,tele drzew ile wyciąto za jego dwóch kadencji ,nie wycięto nigdy i jeszcze te prawie trzysta ,które poszły pod topór .Artykół [www.przegladpiaseczynski.pl]
Interesuje mnie jaki ma stosunek do wycinki drzew pan Jańczuk,który zadeklarował ,że bedzie się ubiegał ponownie o stanowisko włodarza Konstancina .Z Szyszko już zrobiono porządek ,więc po co te porównania ?
Klaudiusz
A drzewa to widziałem jak zaczęto ciąć, po wejściu LEX SZYSZKO. Ulica Od Lasu, Parcela, inne lokalizacje. Topory jęczały, aż uszy bolały. Rym taki.
anina
Interesuje mnie jaki ma stosunek do wycinki drzew pan Jańczuk,który zadeklarował ,że bedzie się ubiegał ponownie o stanowisko włodarza Konstancina .Z Szyszko już zrobiono porządek ,więc po co te porównania ?
Klaudiusz
A drzewa to widziałem jak zaczęto ciąć, po wejściu LEX SZYSZKO. Ulica Od Lasu, Parcela, inne lokalizacje. Topory jęczały, aż uszy bolały. Rym taki.
m_wisniewski
Pamiętam czas, kiedy obaj Panowie byli w PO (choć nie w tym samym okresie).
czaknoris
Na razie PiS robi wszystko, żeby na stanowisku burmistrz pozostał Kazimierz Jańczuk, więc nie martwiłbym się o problemy pożycia małżeńskiego kandydata.