maria
"tym razem Wydział Promocji"
nie TYM RAZEM, tylko nigdy z winy Wydziału Promocji od kiedy pracuje w nim p. Gozdan, nie doszło do uchybień i zaniedbań.
Radzę zweryfikować statystyki. sondaż telefoniczny to nieco mało - może skany maili odświeżyłyby pamięć niektórym pracownikom biura rady.
maria
harmattan
[url
http://www.konstancin.com/2012/06/wianki-nad-wisla-23-vi/[/url]
może nie sprzed 4 lat ale jakby lekko nieświeżeJest ich więcej..]
<
maria
"Ani słowa o Amfi, o Parku"
o to proszę spytać może nowego kierownika BFZ. Ja wysyłałam info do zakładki fundusze UE i pojawiało się tego samego dnia - nawet jak p. Gozdan była sama w wydziale ... cuda jakieś
><
maria
maria
"nie tłumaczy, że żaden urzędnik nie zainteresował się co wisi w zakładkach."
żaden - nawet capo di tutti capi???
maria
"rzecznika prasowego"
żeby pilnował zawartosci stronki, która też jest organem prasowym/ informacyjnym gminy
a co do podatnikó tłumaczyłam kiedyś, jaka część Państwa PIT trafia do budżetu gminy, ale widać nie dotarło...
maria
<Ach - kłania się dobre zarządzanie zasobami ludzkimi
mania
Po to ma personel, a nawet podobno "rzecznika prasowego" żeby pilnował zawartosci stronki, która też jest organem prasowym/ informacyjnym gminy
Stronka gminna , prowadzona za nasze podatki, nie jest wlasnością ani p.A.Gozdan ani p.burmistrza - nasza wspolna jest. Jeśli mamy jakieś uwagi do jej prowadzenia wystarczy przekazać je osobie uprawnionej do wniesienia stosownych poprawek i po sprawie.
harmattan
A od tych kilku mało istotnych potknięć na stronce to chyba się świat nie zawali !? .
mania
to na który dzwonić jeśli 22 756 42 17 jest zajęty, a złoczyńca u wrót z siekierą stoi?
Bartek
Od sporych braków, które sam pan wytykał, raczej się nie wyprostuje.
mania
Oczywiście korona z głowy nie spadnie i dlatego wiele razy pisałam, zwracając uwagę na braki, ale pomyślałam - czy mam robić za dozorcę - pokazywać palcem, że coś nawala.
harmattan
A czemu nie ?
Bartek
(...)a jak się komuś płaci, to nie za to, żeby go w robocie wyręczać (...)