Komendant SM
Artek_Bartek
Maniu...tych wszystkich linków nie podeslalaś Burmistrziwi zanim zatrudnił szefa SM?
...
Jeszcze nie tak dawno p. Mania na tym forum pisała sobie tak ...
mania
Duże brawa dla p. Janusza Wiaterka - Komendanta, który uczynił możliwym to co do tej pory było niemożliwe.
Może lepiej odniesie się Pani do zadanego pytania i próbuje wreszcie podyskutować w temacie porządku i bezpieczeństwa które dotąd było Pani tak bliskie a dziś tak dziwnym trafem jest tematem niewygodnym? Przypomnę zatem zadane pytanie -
Jakoś dyskusja o SM umilkła. (...)
Po pierwsze: dlaczego używa Pan tytułu Komendant SM ? Zapomniał Pan że w Kcinie jest pan zwykłym mieszkańcem?
Po drugie linków nie wysłałam przed naborem, bo wierzyłam, że być może prasa kłamie. Teraz od nowa przejrzałam - w kilku tytułach prasowych podobne opinie - wszyscy kłamią
Po trzecie - duże brawa były za dobry start, a potem wszystko poległo, bo entuzjazm minął ??? Czy tylko kobiety potrafią zrobić coś z niczego i nie zrażają się przeciwnościami, i nie idą płakać do kąta?
I proszę nie pisać że przestało mi zależeć na porządku:
zgłaszałam
@ rury do rzeki i g.. się leją jak lały
@ nieporządek na posesji pomiędzy ulicami Kraszewskiego i Graniczną - nie tylko śmierdzące prowizorycznie zabezpieczone szambo, ale stojące na posesji rozwalające się domy grożące śmiercią bawiącym się tam dzieciom, czy został zawiadomiony nadzór budowlany?
@ szopy, komórki na zanieczyszczonej potłuczonym szkłem na posesji za sklepikiem na rogu Szpitalnej - pełnomocnik właściciela nie mieszka na księżycu
@ mimo pytań nie dowiedziałam się nigdy dlaczego SM - rejonowi maja się zajmować tylko miastem, a co na wsiach - strach się bać.
@ śmiecie cały czas się walały i walają przy drogach i nieogrodzonych posesjach, gdyby SM patrolowała to by zauważyła i zgłosiła służbom miejskim, ale Pana model Straży to panowie w biurze czekający aż mieszkańcy zadzwonią, a jak nie zadzwonią to hulaj dusza niech piją nawet przed lokalem SM - jak napisał Bartek
@ fotoradar od święta
Kiedys byłam zwolenniczka likwidacji SM, potem miałam nadzieję, że się mylę, a teraz uważam, że jednak kiedyś miałam rację.
Niech Pan pilnuje roboty w Mińsku, a Konstancin sobie poradzi.