skorzystać z toalety w Piasecznie na przystanku przy szkolnej po otworzeniu drzwi odrazu obrót na pięć i w tył wzrot . Wiadomo wszystkiego nie da się upilnować ale gdby tak toalete postawić w miejscach gdzie jest najwięcej ludzi . Z początku myślałem że może postawić bliskiej odległości od kiosków tam pobierać kluczyk itd ale to za dużo zachodu . Poprostu trzeba ludzią zaufać w co ciężko uwierzyć . A tak przy okazji w naszym UM jest toaleta ?? Śmierdzący temat ale i taki też trzeba przerobić .
mania
w razie co tj. zestaw kibli w St. Papierni - chyba mozna skorzystać dokąd działają restauranty tudzież kawiarnie
poza tym można się wślizgnąć niepostrzeżenie (nikt nie sprawdza po co i dlaczego) w miejscach wymienionych niżej:
w Stocerze (śmierdzą) w budynku głównym i w ambulatorium (chyba 24 godz)
w CKR chyba do 22
w Białym Domu - dokąd sa zajęcia rehabilitacyjne
na postoju TAXI (kluczyk u kierowców - była mowa na st. forum)
w restauracji Konstancja (w godzinach działania)
w hotelu Konstancja
w Zdrojowej -nie wiem czy jest czynna
w Parku przy Źródlanej i chyba w okolicach amfi - TOI-TOJKI
Domy Kultury (w godz. pracy)
Na targu w srody i w soboty (czasem trzeba zatkać nos)
Kibel na dworze przy kościele w Skolimowie (chyba czynny na okrągło)
Zakrzaczona posesja pomiędzy Graniczną i Kraszewskiego (mogą być kleszcze)
. No wiadomo tam czyściutko jest albo powinno być . W ulicznych szletach no jak to na ulicy jeden jest taki że wie po co tam wchodzi i korzytsta jak ma korzystać a drugi wejdzie zniszczy i jest z siebie dumny
Ogólnodostępny kibelek powinien byc w Jeziornie np. naprzeciwko AURY. Jest tam wolny plac po rozmontowanym budynku niedoszłej myjni. Miejsce idealne.
Wędrując od Starej Papierni w kierunku Parku im.Skórzewskiego możemy obejrzeć zabytkowe ruiny amfiteatru z początku XXI n.e. O dawnej świetnosci obiektu swiadczą niedawno odkopane marmurowe toalety....
mania
Zrobiłam miniprzewodnik po kiblach, jako że żadnego (przewodnika) po Kcinie nie ma - także po ciekawych miejscach oraz brak punktu informacji turystycznej.
Wcale nie chciałam tym pisaniem usprawiedliwiać braku kibli i braku informacji[/i]
TOI-TOJE nie zawsze sa bezpieczne - czasem leżą na boku, to jak to.... zrobić