jacekkk
To ja filmowałem BOKiS , prawie zawsze noszę kamerę zresztą chyba wszyscy noszą je w telefonach . Oświadczam ,że bardzo często filmuję Sesje Rady Miejskiej i tym razem po raz pierwszy filmowałem posiedzenie komisji. Dobrowolnie poddam się karze i gdyby mnie zamknęli do więzienia bardzo proszę przyjaznych mieszkańców Konstancina aby raz w tygodniu dostarczyli mi za kraty jakieś jedzenie, bardzo lubię obiady z restauracji „Gruba Ryba” są naprawdę smaczne i tanie
daramis
jacekkk
To ja filmowałem BOKiS , prawie zawsze noszę kamerę zresztą chyba wszyscy noszą je w telefonach . Oświadczam ,że bardzo często filmuję Sesje Rady Miejskiej i tym razem po raz pierwszy filmowałem posiedzenie komisji. Dobrowolnie poddam się karze i gdyby mnie zamknęli do więzienia bardzo proszę przyjaznych mieszkańców Konstancina aby raz w tygodniu dostarczyli mi za kraty jakieś jedzenie, bardzo lubię obiady z restauracji „Gruba Ryba” są naprawdę smaczne i tanie
Absolutnie nie chodzi o Twoją chlubną pracę.
Dzięki niej możemy chociaż w części dowiedzieć się co się dzieje.
Mixiorek
W tej sytuacji i warunkach ja chyba też nie widzę innego wyjścia niż szybkie decyzje w sprawie przekazania całości tych środków na wybudowanie jeszcze w tym roku ścieżek rowerowych przy drogach gminnych.
kaan
Tomasz Zymer
............................................... w sposób niezgodny z projektem budowlanym (nadzór budowlany zatrzymał prace). ........................................
DEZINFORMACJA!!!!
To nie jest powód decyzji wstrzymania rozpoczętegp procesu budowy KCH
kaan
Decydującym powodem wstrzymania........ było "odsłonięcie" w trakcie prac ziemnych unikalnej rzeźby ,o dużej wartości, historycznie zabytkowej , nie związanej z historią Konstancina. Do rzeżby ,prawo właśności zgłosił /Jego zdaniem / prawowity ? zagraniczny właściciel . Podjęto, w trybie urzędowym , proces "dochodzenia do prawdy".
cyt. za [ Kurier Południowy ]
Mirosław Satalecki, Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego w Piasecznie
W związku z tym, że pozwolenie na budowę nie przewiduje rozbiórki budynku lecz jego nadbudowę musiałem wstrzymać tę inwestycję, bo jest sprzeczna z pozwoleniem
kaan
kaan
Tomasz Zymer
............................................... w sposób niezgodny z projektem budowlanym (nadzór budowlany zatrzymał prace). ........................................
DEZINFORMACJA!!!!
To nie jest powód decyzji wstrzymania rozpoczętegp procesu budowy KCH
Decydującym powodem wstrzymania........ było "odsłonięcie" w trakcie prac ziemnych unikalnej rzeżby ,o dużej wartości, historycznie zabytkowej , nie związanej z historią Konstancina. Do rzeżby ,prawo właśności zgłosił /Jego zdaniem / prawowity ? zagraniczny właściciel . Podjęto, w trybie urzędowym , proces "dochodzenia do prawdy".

Tomasz Zymer
Rondo, Andrzeju, kto Twoim zdaniem skompromitował się w tym nagraniu - SRS czy osoby prowadzące posiedzenie komisji?
Andrzeju, pytałem, kto skompromitował się w tym nagraniu, a nie - wydając oświadczenie. Moje pytanie było raczej retoryczne, ponieważ w tym nagraniu występują w zasadzie tylko dwie osoby, inni członkowie komisji pojawiają się tylko epizodycznie, a przedstawicieli SRS nie ma tam w ogóle.
rondo
Na pytanie Tomka odpowiem w ten sposób : _ Społeczna Rada Sportu wydając swe oświadczenie nie dość, że się nie skompromitowała , to wręcz wykazała się pragmatycznym podejściem do sprawy.
Chyba, że uznamy pragmatyzm za kompromitację
kaan
W dobrej intencji i bez jakiegokolwiek zamiaru "pogrzewania" dyskusji czy polemizowania z Kimkolwiek.Przywoływany był tu przykład Denzlingen. Przejechałem na rowerze /podczas dotychczasowych pobytów/ wiele kilometrów w b. rozległym rejonie tej związkowej aglomeracji trzech gmin / D-gen ,Verstetten i Reute / Scieżki rowerowe !!........ porównywalny stan do Naszego a w centrum D-gen nawet jakby odrobinę "gorzej". A uwzględniając że , trochę tam miejscami bardziej "nierówno" to i warunki przemieszczania się rowerem nie takie "komfortowe"jak u nas /wyłaczając podjazd w okolicach Obór /. Rowerzystów na ulicach , sadzę , zdecydowanie więcej niżu Nas /obserwacja z okresu letniego / .
rondo
A kaan z wrodzoną sobie zdolnością nadal zamula nam watek"
Mario
Bardzo zaangazowana ta firma, ktora zadala sobie tyle trudu, aby zadac ponad 30 pytan.Badz co badz niestety prawda jest taka, ze poprzez koniecznosc kompatybilnosci systemu konstancinskiego z systemem Veturilo ograniczamy mocno potencjalnych oferentow